Izdelki za bela dražba (2)

Kakovost hrane

Kakovost hrane

N2O hrane je protoksid dušika, ki se, kot lahko uganite, uporablja v živilski industriji in zato ima zahtevano kakovost za to industrijo. Ta oblika protoksida dušika je namreč očiščena in ima stopnjo čistosti 99,7 %. Protoksid dušika (N2O) hrane se uporablja med drugim v polnilcih za stepeno smetano. Ta plin se lahko prodaja v polnilcih za stepeno smetano in vstavi v sifon za stepeno smetano, ali pa preko znanih kartuš za stepeno smetano. Protoksid dušika (N2O) se lahko meša z maščobnimi snovmi, ki jih vstavimo v sifon za stepeno smetano, da nastane pena, krema ali stepena smetana. Poleg te prednosti je prednost protoksida dušika (N2O) v živilski industriji tudi ta, da ima protoksid dušika antibakterijske lastnosti. In zahvaljujoč temu, stepena smetana ostane dobra do 10 dni v hladilniku.
Primeren za hrano

Primeren za hrano

N2O v živilski kakovosti je dušikov oksid, ki se, kot lahko domnevate, uporablja v živilski industriji in zato ima tudi ustrezno kakovost. Ta oblika dušikovega oksida je očiščena in ima stopnjo čistosti 99,7 %. Dušikov oksid (N2O) v živilski kakovosti se med drugim uporablja v kapsulah za stepanje smetane. Ta plin se lahko prodaja v kapsulah za smetano in vnaša v sifon za stepanje smetane, ali pa preko znanih patronov za stepanje smetane. Dušikov oksid (N2O) se dobro meša z maščobnimi snovmi, ki jih dodamo v sifon za stepanje smetane, da nastane mousse, krema ali stepena smetana. Poleg te prednosti ima dušikov oksid (N2O) v živilski industriji tudi prednost, da ima antibakterijske lastnosti. Tako smetana ostane v hladilniku do 10 dni sveža.